Voorbeschouwing – Mixtoernooi 15 december

Voorbeschouwing  –  Mixtoernooi 15 december

Volgende week zaterdag is het dan eindelijk zover! De aanmeldingen zijn binnen, de speelschema’s staan klaar en de teams zijn gemaakt. Van zeven tot elf uur zal er een fanatiek mixtoernooi gehouden worden in de Ripperdahal te Winsum dat in het teken zal staan van gezelligheid en binding binnen de club.

Er zal een hele competitie gespeeld worden met wedstrijdjes van elf minuten. Ieder team mag op de avond 1(!) wedstrijd een joker inzetten. Zet je de joker in dan kan jouw team dubbele punten verdienen die wedstrijd, win je dan krijg je zes punten en speel je gelijk dan krijg je dus twee punten. Bij winst van de tegenstander worden die punten niet verdubbeld, alleen als jouw team zelf de joker heeft ingezet.

Voor alle deelnemers graag om 18:45 uiterlijk aanwezig, zo kan je je team van tevoren ontmoeten en kan om 19:05 de eerste wedstrijd gespeeld worden.

Ben je een zaalvoetbalfan en heb je zaterdagavond niets te doen, wees dan welkom in de Ripperdahal om een gezellig toernooi met hoogstaand voetbal te bekijken!