Voorbeschouwing – Futsal Winsum – ZVV Urk

Aankomende vrijdag spelen de mannen van Marc Krüger in de 12e speelronde de laatste thuiswedstrijd van 2018 in eigen huis tegen mede-middenmoter ZVV Urk.

1e divisie A

Zoals net al in het kort aangegeven staat ZVV Urk net als Winsum in de middenmoot. Urk bezit momenteel met twaalf punten uit negen wedstrijden de 6e plaats in de 1e divisie A. Futsal Winsum heeft met één punt minder en één wedstrijd meer de 7e positie in handen.

Eerdere ontmoetingen

Eenmaal eerder werd er dit seizoen tegen de Urkers gespeeld, toen werd er in de laatste minuut met 3-1 verloren. Twee seizoenen geleden hebben beide teams elkaar in de topklasse ook twee keer getroffen. Urk wist dat jaar beide wedstrijden met minimaal verschil te winnen en werd uiteindelijk kampioen.

Wedstrijdbal

De wedstrijdbal wordt deze vrijdag aangeboden door Becoco.