Voorbeschouwing HV/Veerhuys – Futsal Winsum

Vrijdag 8 februari gaat nummer zeven Futsal Winsum richting Hoorn voor de wedstrijd tegen koploper Hoornse Veerhuys. De wedstrijd staat onder leiding van de heren R. Zahhaf en D. Pals.

1e divisie A

De vorige ontmoeting eerder dit seizoen in Winsum eindigde in een 3-7 overwinning voor de Noord-Hollanders nadat het bij rust slechts 2-3 stond. Hoornse Veerhuys gaat ondanks het verlies van vorige week op Texel ruim aan kop met vierendertig punten uit dertien duels. Futsal Winsum is met veertien punten terug te vinden op de zevende plaats en heeft de punten hard nodig om de onderste teams onder zich te houden.

Hoornse Veerhuys

Hoornse Veerhuys is net als Futsal Winsum dit jaar nieuw in de 1e divisie. Het enige verschil is dat de Hoorners doormiddel van nacompetitie gedegradeerd zijn uit de eredivisie en Futsal Winsum kampioen is geworden in de topklasse. In de krachtmeting in Winsum eerder dit seizoen was te zien dat Hoornse Veerhuys een team heeft staan met allemaal goede voetballers waarbij er een aantal qua individuele acties duidelijk bovenuit steken. Het is dus ook niet gek dat ze ruim bovenaan staan en kampioenskandidaat nummer één zijn.

Tijd en locatie

08-02-2018

20:30

Vredehof, Hoorn