Voorbeschouwing Futsal Winsum – FC Marlene

Aankomende vrijdag wordt in de Ripperdahal om 20:30 de wedstrijd tegen FC M.A.R.L.E.N.E 2 gespeeld. Futsal Winsum hoopt de overwinning van vorige week tegen de koploper een goed vervolg te geven tegen de reserves van de nummer drie van de eredivisie. De wedstrijd wordt in goede banen geleid door de heren scheidsrechters H. de Vries en G.M. van der Wal. De wedstrijdsecretaris is de heer J. Klinkhamer.

1e divisie A

Gezien de stand op de ranglijst is dit een grote kans voor de Winsumers om de kansen op lijfsbehoud enorm te vergroten tegen een directe concurrent. Futsal Winsum staat knap zevende met zeventien punten, FC M.A.R.L.E.N.E 2 staat twee plaatsen lager op de negende plaats met veertien punten en één wedstrijd meer gespeeld. Mocht Futsal Winsum winnen dan wordt het verschil in punten vergroot naar zes met nog één wedstrijd te goed op de tegenstander uit Heerhugowaard.

Vorige ontmoeting

Eerder dit jaar werd in Heerhugowaard met 3-3 gelijk gespeeld na 3-1 achter te hebben gestaan. Verdedigend zijn in die wedstrijd hier en daar wat steekjes laten vallen waardoor we minimaal twee onnodige tegendoelpunten om de oren kregen.

Verdedigend sterk

Waar beide teams op de ranglijst op punten zevende en negende staan zou de stand er heel anders uitzien op basis van de hoeveelheid tegendoelpunten. Futsal Winsum is met 47 tegendoelpunten het op twee na minst gepasseerde team, FC M.A.R.L.E.N.E volgt met 53 tegendoelpunten en is het op drie na minst gepasseerde team.

BalsponsorBalsponsor van aankomende vrijdag, en tevens sponsor van de talenten van Futsal Winsum 5, is Kloosterhof Bouw & Timmerwerken.