Voorbeschouwing Futsal Winsum – HZV Het Vennewater

Vrijdag staat de thuiswedstrijd tegen HZV Het Vennewater uit Heiloo op het programma. Om 20:30 wordt er afgetrapt in de Ripperdahal onder leiding van de heren E. Draaijer, H. De Graaf en J.P. Wildeboer.

1e divisie A

Futsal Winsum staat momenteel op de vijfde met plaats met twintig punten uit zestien wedstrijden. HZV Het Vennewater heeft slechts vijf punten minder maar is ondanks dat terug te vinden op de tiende plek. Bij winst op de Noord-Hollanders is Futsal Winsum zo goed als verzekerd van nog een jaar voetballen op het tweede niveau van Nederland

Eerdere ontmoeting

Eerder dit seizoen wisten de Winsumers dankzij een sterk keepende Reinder de Haan nog met 0-5 te winnen in Noord-Holland. De laatste weken boekt HZV goede resultaten waaronder gelijke spelen tegen nummer twee Leekster Eagles en nummer drie Texel’94. Na twee knappe overwinningen op Hoornse Veerhuys en FC Marlene 2 verloor Futsal Winsum de afgelopen twee wedstrijden met 5-3 en 7-5 van Leekster Eagles en LTC. De mannen onder leiding van trainer Krüger zullen vast en zeker tot op het bot toe gemotiveerd zijn om vrijdag de drie punten in Winsum te houden.

Sponsoravond

Vrijdag is het sponsoravond in de Ripperdahal. Alle sponsors zijn van harte welkom in de kantine voor een hapje en een drankje.

Bij winst wordt er een belangrijke stap richting lijfsbehoud gezet, komt daarom allen de mannen aanmoedigen om 20:30 in de Ripperdahal.