Voorbeschouwing Futsal Winsum 1

Voor vrijdag 22 maart staat de wedstrijd tegen Sporting Harderwijk op het programma in de Ripperdahal. Om 20:30 wordt er onder leiding van de heren A.H.P. van Hemert, K.F. Bos en R. Meems afgetrapt in Winsum. Na drie verloren wedstrijden op rij moet er vrijdag gewonnen worden om degradatie te voorkomen.

1e divisie A

De situatie is er de afgelopen weken niet heel erg op vooruitgegaan voor Futsal Winsum na verliespartijen tegen Leekster Eagles en directe concurrenten LTC en HZV. Met nog drie speelrondes te gaan staan we op doelsaldo op een gedeeld veilige 8e plek. Sporting Harderwijk staat op de laatste plaats met twee overwinningen, twee gelijke spelen en een totaal van 2 punten. Vanwege meerdere malen niet komen opdagen kregen de Harderwijkers 6 punten in mindering en zijn ze al zeker van degradatie naar de topklasse.

Eerdere ontmoeting

In november vorig jaar speelde Futsal Winsum de uitwedstrijd in Harderwijk. In een wedstrijd waar vooral het publiek van Harderwijk zich liet horen werd er met 0-5 gewonnen dankzij een hattrick van Tim Hoff en een uitstekend keepende Reinder de Haan. Voor aanstaande vrijdag mag dit niets zeggen na de 4-6 nederlaag van vorige week waar we in de uitwedstrijd ook met 0-5 wisten te winnen van HZV.

Support

De wedstrijd zal live te volgen zijn via ons twitteraccount @FutsalWinsum. Wij hopen echter dat zoveel mogelijk mensen aankomende vrijdag de weg naar de Ripperdahal weten te vinden om ons te steunen in deze super belangrijke wedstrijd tegen degradatie. Een volle Ripperdahal helpt ons enorm!!