Voorbeschouwing Futsal Winsum – Scagha’66

Morgenavond speelt Futsal Winsum haar laatste competitiewedstrijd thuis tegen Scagha’66 uit Schagen. De wedstrijd begint om 20:30 en wordt geleid door de heren H.F.A. de Vries, K. El Hajjaji en J.P. Wildeboer.

1e divisie A

Futsal Winsum is in principe uitgespeeld. Mett een voorsprong van drie punten en op doelsaldo een voorsprong van 23 op nummer negen Os Lusitanos kan het bijna niet meer mis gaan voor de Winsumers. Scagha’66 is nog volop in de race voor de tweede periode. Bij winst morgen winnen de Noord-Hollanders de tweede periode en gaan zij strijden voor promotie naar de Eredivisie.

Eerdere ontmoeting

Eerder dit jaar werd er nog met 8-2 verloren van de tegenstander uit Schagen. Verdedigend was het niet scherp en afspraken werden niet tot nauwelijks nagekomen. De mannen van Marc Krüger zullen graag revanche willen nemen. Bij winst speelt Winsum zich veilig op punten, iets dat toch mooier is dan op doelsaldo erin blijven.

Wees welkom

Wij willen graag alle supporters, betrokkenen, leden en andere geïnteresseerden uitnodigen om de wedstrijd te bezoeken en het seizoen gezamenlijk mooi af te sluiten. De aftrap is om 20:30 in de Ripperdahal. De wedstrijd zal te volgen zijn via twitter voor de mensen die verhinderd zijn om te komen.