Club van 25

Vrijdag is de start van de actie ”Club van 25 Futsal Winsum” 

Futsal Winsum gaat vrijdag van start met de actie Club van 25. Om 23.15 uur wordt er een groot bord gepresenteerd dat is aangeboden door De Print.

Leden, toeschouwers en andere aanhangers van Futsal Winsum kunnen voor 25 euro per jaar hun steun betuigen en mogen er dan voor kiezen met hun naam op dit bord te komen.

Futsal Winsum heeft veel ambities en probeert op deze creatieve manier extra inkomsten te genereren.

Futsal Winsum speelt zowel met de heren als de dames op een hoog niveau in de zaal. De heren spelen zelf in de landelijke eerste divisie. Dat vraagt flinke investeringen om alle kosten die hiermee gepaard staan te kunnen opbrengen.

Daarnaast wil de zaalvoetbalclub ook de faciliteiten voor de overige teams voor elkaar hebben en af en toe een feestje kunnen organiseren. Om dit allemaal mogelijk te maken is veel geld nodig. Gelukkig heeft Futsal Winsum vele goede en trouwe sponsors maar daarnaast is meer steun welkom.

Onder het motto ‘vele beetjes helpen’ wordt nu de Club van 25 opgericht. Er komt een groot bord waarop de namen van de leden van de Club van 25 gepubliceerd worden. Dit kunnen leden zijn, maar ook familieleden. bedrijven, vaste toeschouwers en andere belangstellenden. Mensen mogen zelf weten of ze met hun naam op dit bord willen staan. Het is natuurlijk altijd mogelijk om een hoger bedrag te betalen en ook om meer plekjes op dit bord te krijgen. Ook mogen de leden van deze Club van 25 helemaal zelf bepalen of ze de club voor één jaar willen steunen of tot wederopzegging.

De afgelopen periode heeft een commissie bestaande uit Tim Hoff, Leonie van der Werf, Rozemarijn Zijlstra, Annelinde Tent en Kornelis Prins voorbereidingen getroffen voor de actie. Vrijdag is het startsein met de presentatie van het grote bord. Dit gebeurt na de wedstrijden van het eerste en tweede rond 23.15 uur in het bijzijn van Martin Sluis van De Print. Aan alle leden wordt gevraagd om actief op zoek te gaan naar leden van de Club van 25.