Club van 25

Het bord hangt van de Club van 25 hangt intussen in de kantine van de Ripperdahal. Tijdens de startavond van de Club van 25 zijn er al zo’n 30 formulieren ingevuld. Komende vrijdag zal de Club van 25-commissie bestaande uit Annelinde, Leonie, Rozemarijn, Tim en Kornelis actief aan leden vragen of zij al ingevulde formulieren retour hebben. Ook kunnen toeschouwers die avond lid worden van de Club van 25. Tijdens de wedstrijd Futsal Winsum-Zeemacht worden toeschouwers actief benaderd. Hopelijk zijn er vrijdagavond veel formulieren binnen waarna onze administrateur Tim Hoff aan de slag kan en de bordjes klaar gemaakt worden. De wervingsactie voor leden van de Club van 25 loopt nog de rest van het jaar. In de winter is er een gezellige avond met een leuke activiteit voor leden van de Club van 25.