Futsal Winsum VR1 verliest dankzij eigen fouten

De dames van Winsum 1 hebben afgelopen vrijdag met 6-1 verloren van koploper Drachtster Boys vrouwen 2.

Al in de eerste helft keek Winsum tegen een 4-0 achterstand aan. Door onzorgvuldige pasing van Winsum werd de bal twee keer ingeleverd bij de tegenstander en daar weten de dames van Drachtster Boys wel raad mee. Ook met de lopende mensen van Drachtster Boys had Winsum veel moeite. Tot twee keer toe werd hier niet adequaat genoeg op gereageerd en kon Drachtster Boys de score uitbreiden naar 4-0.

Het was Leonie van der Werf die na rust voor Winsum nog een duit in het zakje kon doen en met een harde knal de 4-1 maakte. Helaas bracht deze goal geen omslag teweeg. Wederom kon Drachtster Boys door fouten van Winsum tot scoren komen en daarmee de eindstand op 6-1 brengen.

Hopelijk leert Winsum van haar fouten en kunnen ze dit aanstaande woensdag rechtbreien. Dan mag de ploeg van Frank Krüger alweer aantreden voor de volgende wedstrijd. Om 21:00 uur staat de verre uitwedstrijd tegen het eerste team van Ens op het programma. Dat wordt een latertje.