Voorbeschouwing LTC – Futsal Winsum

Morgenavond staat de wedstrijd LTC Assen 1 – Futsal Winsum 1 op het programma. Een wedstrijd die normaliter bol staat van de spanning en bekend staat om vaak felle, doelpuntenrijke wedstrijden. De wedstrijd staat onder leiding van de heren J. Jansen, S. Jager en B. van den Ham.

1e divisie A

LTC staat er dit jaar duidelijk beter voor dan de Winsumers. Na acht wedstrijden hebben de Assenaren dertien punten weten te verzamelen. Winsum daarentegen heeft er zeven bij elkaar gesprokkeld. Bij winst voor LTC behouden zij de aansluiting op de top van de competitie. Winsum blijft bij winst op dezelfde plaats maar behoudt wel de aansluiting met de middenmoot.

Eerdere ontmoetingen

LTC is een bekende tegenstander voor de formatie van trainer Krüger. In het kampioensjaar van Winsum wist LTC via de nacompetitie promotie af te dwingen waardoor er jaarlijks weer twee potjes op het programma kwamen. Vorig seizoen werd het uit in Assen na een 1-5 ruststand in het voordeel van Winsum uiteindelijk 7-5 voor LTC. In Winsum werd het na een 3-1 voorsprong uiteindelijk 3-3.

Peelohal

De thuisbasis van de Assenaren is net als de Ripperdahal één van de drukst bezochte zalen van de competitie. Het zaalvoetbal leeft enorm en dat is terug te zien aan het fanatisme van de supporters.

Voor de thuisblijvers, de wedstrijd zal live te volgen zijn via twitter @FutsalWinsum