Voorbeschouwing Futsal Winsum – Texel’94

Vrijdag staat de laatste wedstrijd van 2019 op het programma. De tegenstander is Texel’94. Zoals altijd trappen we af om 20:30 in de Ripperdahal in Winsum. De wedstrijd wordt geleid door de heren L. Ras, E. Ulukan en E. Denissen.

1e divisie A

De tegenstander uit Texel staat na negen speelrondes op een gedeelde eerste plaats samen met Leekster Eagles. Beide teams hebben 21 punten weten te verzamelen. Futsal Winsum staat na het verlies van vorige week nog altijd op een ‘’veilige’’ achtste plaats maar heeft inmiddels een achterstand opgelopen van zeven punten op de nummer zeven ZVV Urk.

Vorig seizoen

In het seizoen 18/19 wist Texel twee keer te winnen van de Winsumers. Beide wedstrijden werden verloren dankzij het harde werken van de eilandbewoners en een Winsum dat keer op keer strandde op de doelverdediger van Texel.

Wij hopen op zoveel mogelijk steun van onze supporters voor de laatste wedstrijd van 2019. Aftrap 20:30 in de Ripperdahal!