Wil jij zaalvoetballen met vrienden/vriendinnen? Kom dan bij de gezelligste club van Noord-Groningen!

Futsal Winsum bestaat op dit moment uit ca. 100 leden verdeeld over 6 herenteams en 3 damesteams. Futsal Winsum 1 & 2 zijn selectieteams, Futsal Winsum 3 t/m 6 zijn recreatieteams. Dames 1 & 2 speelt op prestatieniveau, waar Dames 3 een recreatieteam is.

Voor het aankomende seizoen (2020/2021) is er binnen de club ruimte voor extra teams op recreatie-niveau. Deze teams kunnen uitkomen in een KNVB competitie in de 2e t/m 4e klasse.

Zoals de huidige teams ook doen, zul je met je vriendenteam de thuiswedstrijden spelen in de Ripperdahal met als vaste speeldag vrijdag. De tijdstippen zullen variëren van 19.00 t/m 22.00. Afhankelijk van de competitie-indeling, zullen de speeldagen en tijdstippen voor uitwedstrijden variëren.

Futsal Winsum heeft een beleid waarin staat dat een vriendenteam uit minimaal 8 spelers (inclusief keeper) moet bestaan met een minimale leeftijd van 16 jaar.

Buiten het spelen van wedstrijden, is de kantine op vrijdagavond goed gevuld en zijn er feestjes en barbecues.

Heb je interesse in het vormen van een nieuw team en/of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Ramon Buikema via het e-mailadres: ramonbuikema@hotmail.com.