Gelijkspel voor Futsal Winsum vrouwen 1.

Na een aantal mooie overwinningen op rij moest Futsal Winsum vrouwen 1 afgelopen vrijdag genoegen nemen met een gelijkspel. Tegen het tweede team van Drachtster Boys werd het 1-1.

Waar Winsum normaliter met druk naar voren speelt, koos trainer Frank Krüger er ditmaal voor om meer in te zakken. Ondanks dat deze tactiek goed uitgevoerd werd ging Winsum in de tiende minuut verdedigend wel in de fout. Drachtster Boys wist daar direct van te profiteren en de 0-1 te scoren. Echt gevaarlijk werden de Friezinnen daarna maar mondjesmaat.

Winsum daarentegen had iets meer kansen maar wist deze steeds niet te benutten. Waar Winsum al een aantal keren dit seizoen in de allerlaatste minuut punten uit handen heeft geven viel het kwartje dit keer eens de goede kant op. In de allerlaatste minuut was het Trienke de Haan die Winsum toch nog verdiend een punt bracht.

Winsum heeft maar kort de tijd om zichzelf op te laden voor de volgende wedstrijd. Maandag staat de volgende wedstrijd alweer op het programma tegen Broekster Boys vrouwen 1.