Slechte start van het nieuwe seizoen voor Futsal Winsum vrouwen 1.

Futsal Winsum vrouwen 1 is het nieuwe seizoen gestart met een 0 – 2 nederlaag tegen het tweede team van Z.V. Libertas. In de thuiswedstrijd wist Winsum geen potten te breken en had het team van Frank Krüger moeite met het verdedigende spel én de uitmuntende keeper van Libertas.

Winsum probeerde vanaf het eerste fluitsignaal druk te zetten daar waar Libertas juist verdedigend speelde. Libertas wist na een kleine tien minuten slim gebruik te maken van de counter en op 0 – 1 voorsprong te komen. Winsum bleef de aanval zoeken maar tot doelpunten kwam het helaas niet.

Ook in de tweede helft probeerde Winsum de gelijkmaker te maken maar de kansen die werden gecreëerd werden telkens gekeerd door de keepster van Libertas. Vlak voor het laatste fluitsignaal was Winsum dichtbij de gelijkmaker maar ditmaal gooide de paal roet in het eten. Er werd haastig gezocht naar de gelijkmaker en daardoor werd er slordiger gespeeld. Libertas wist hier gebruik van te maken en in de laatste minuut de score naar 0 – 2 uit te breiden.

Aanstaande vrijdag speelt Winsum om 22:00 uur tegen het derde team van Drs. Vijfje.