• Hoofdsponsoren

  • Top Installatiegroep is uw partner voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van de werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties in uw gebouw, hal, kantoor, gebouw, zwembad of school. Doordat wij het ontwerp, de bouw en het onderhoud (OBO) doen, blijven we altijd uw vertrouwde aanspreekpunt voor geleverde kwaliteit.

  • Op zoek naar een ondernemende leasemaatschappij waar u de duurzaamste oplossing aangereikt krijgt voor uw mobiliteitsgebruik? Dan zit u goed bij Friesland Lease. Friesland Lease is innovatief, duurzaam en ondernemend. Zo zijn wij de eerste die de Leasefiets aanbieden en hebben we al veel ervaring met rijden op groen gas en elektrisch rijden. Friesland Lease is erg ondernemend en probeert altijd het beste maatwerk aan te bieden voor ondernemers.

  • Timmerfabriek De Boer is hét adres voor ambachtelijk vakwerk op het gebied van houtbewerking. Wij maken alle houtproducten voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen en bedrijfspanden. Wij zijn gespecialiseerd in kozijnen, ramen, deuren en trappen. Daarnaast maken wij diverse houtproducten, zoals garagedeuren, dakkapellen, serres, schuif- en winkelpuien, balkonhekken, lijstwerk en verder kunnen we alles maken en leveren zolang het maar van hout is. Al deze producten leveren wij aan bedrijven en particulieren. Op tijd en op maat. Volgens standaard specificaties, of naar uw eigen idee en ontwerp.

  • Shirtsponsoren