Om de stabiliteit en aanwas van de vereniging, en in het bijzonder het eerste team, te kunnen waarborgen, wil Futsal Winsum het zaalvoetbal graag onder de aandacht brengen van de jeugd. Hiertoe is een samenwerking aangegaan met voetbalschool Winsum ‘Het Verschil’, zodat kennis en kunde onderling gedeeld kunnen worden.

Waarom een zaalvoetbalschool?

In de winterperiode ligt het veldvoetbal, en dus ook de (veld)voetbalschool stil. Futsal Winsum biedt in deze periode (december t/m februari) uitkomst, door techniektrainingen in de zaal aan te bieden. Er is wat dat betreft geen betere manier om je ‘ skills’ te verbeteren dan in de zaal. De kleine ruimte en de snelheid van het spel maken dit namelijk bij uitstek een geschikte combinatie om je technische vaardigheden te verbeteren.

Hoe ziet de cursus eruit?

De kleine ruimte en de snelheid van het spel, maken zaalvoetbal bij uitstek een geschikte manier om je technische vaardigheden verder te ontwikkelen! Hierbij kunnen de deelnemers rekenen op uitgebreide ondersteuning van ervaren zaalvoetballers. De ideale manier om ook in de winter in beweging te blijven.

Er zal een zestal techniektrainingen voor jeugd tussen de 8 en 15 jaar gegeven worden. Een cursusgroep bestaat uit maximaal 10-12 personen, waardoor een ieder voldoende individuele begeleiding kan krijgen. Wanneer meer dan 12 personen zich aanmelden voor de cursus, zal er bepaald worden of er meerdere groepen gaan starten. Wees er dus snel bij!

Trainingsdag Trainingstijd Accomodatie
Winsum Zondag 10:00-11:00 uur Ripperdahal Winsum

Kleding

Als voetbaltechniekschool willen we graag professionaliteit uitstralen en kleding is daar een belangrijk onderdeel van. Wij zorgen bij alle deelnemers in de zaal voor een trainingsshirt. Deze zit bij het deelnamebedrag inbegrepen. Deelnemers die dit seizoen tevens meedoen aan één van onze veld-techniekcursussen, en dus al een trainingsshirt hebben, ontvangen geen nieuw shirt en betalen zodoende een lager deelnamebedrag.

Champions League

In de winterstop organiseert Voetbaltechniekschool Het Verschil een groot onderling zaalvoetbaltoernooi voor al haar deelnemers. Natuurlijk zijn ook alle deelnemers van de zaal-techniekcursus meer dan welkom. Juist zij kunnen dan Het Verschil maken!

Kosten

Deelname aan de zaal-techniekcursus bij Voetbaltechniekschool Het Verschil kost € 50,-. Dit is inclusief het nieuwe trainingsshirt. Deelnemers die tevens meedoen aan de veld-techniekcursus hoeven slechts € 45,- te betalen!

Hoe kan ik me aanmelden voor de cursus?

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.vts-hetverschil.nl of je kunt ook altijd even een mailtje naar info@voetbalschool-winsum.nl sturen.

Onze sponsoren